Nu 25% korting

op je favoriete refive items*

Shop nu onze duurzamere refive items voordelig tijdens refriday bij e5! Profiteer nu en geniet binnenkort van je nieuwe najaarslook.

*Actie geldig van 25 t.e.m. 28/11/2022 en dit op alle refive items. Geldig in alle e5-winkels en op e5.be. Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingskaarten.

Nu 25% korting

op je favoriete refive items*

Deze actie is helaas afgelopen maar wees niet getreurd: we organiseren regelmatig acties en wedstrijden.

Black Friday deals 

Black Friday wordt refriday bij e5

Black Friday, de dag waarop jij van heel wat uitzonderlijke deals kan profiteren. Op vrijdag 25 november 2022 is het weer zover! Maar dit jaar pakken we het anders aan bij e5, want Black Friday wordt refriday! Wat wil dat zeggen? Dit jaar staan we stil bij onze planeet en werken we aan een betere, duurzamere toekomst. Daarom geven we 25% korting op al onze refive items. Refive is het duurzaamheidsprogramma van e5, waarbij we streven naar meer duurzaamheid in het productieproces met respect voor mens en milieu. Op e5.be herken je deze stuks aan de refive tag op de foto. Én we hebben nog meer leuk nieuws, bij e5 geniet je niet één maar meerdere dagen van kortingen. Ook op Cyber Monday profiteer jij van onze deals. Deze kans mag jij niet mislopen! Neem dus zeker een kijkje op onze webshop of bezoek een e5-winkel bij jou in de buurt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze acties? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Geniet van uitzonderlijke kortingen

Wie houdt er nu niet van promoties? Bij e5 willen we jou zien stralen en dat lukt het best in een nieuwe outfit! Daarom kan jij nu uitzonderlijke kortingen scoren op onze duurzamere stuks. Fashionable én duurzamer, beter kan niet! Kom dus zeker langs in jouw favoriete e5-winkel, waar onze medewerkers jou met plezier advies geven. Shop jij liever op jouw gemak van thuis? Geen probleem, ook via de webshop profiteer jij van onze deals.

Wat is Black Friday eigenlijk?

Black Friday is een fenomeen dat sinds enkele jaren overgewaaid is uit Amerika naar België. Elke 4e donderdag van november vieren Amerikanen Thanksgiving Day. Op die dag zijn ze dankbaar voor de oogst en al het goede van het voorbije jaar. De dag na Thanksgiving werken heel wat Amerikanen niet. Met andere woorden: voor winkeliers dus de perfecte dag om gigantische kortingen aan te bieden. Black Friday wordt al jaren gezien als de start van de kerstinkopen. Er zijn twee theorieën rond het ontstaan van de naam Black Friday. De eerste theorie zou verwijzen naar de enorme drukte in en rond de stad op die specifieke vrijdag. De andere theorie zegt dat Black Friday de eerste dag van het jaar is waarop winkeliers de rode cijfers achter zich laten. Cyber Monday was oorspronkelijk de online variant van Black Friday, maar tegenwoordig geven bedrijven op beide dagen zowel in de winkel als online grote kortingen.