Nu 25% korting

op je favoriete refive items*

Shop nu onze duurzamere refive items voordelig tijdens refriday bij e5! Profiteer nu en geniet binnenkort van je nieuwe najaarslook.

*Actie geldig van 25 t.e.m. 28/11/2022 en dit op alle refive items. Geldig in alle e5-winkels en op e5.be. Niet cumuleerbaar met andere acties en kortingskaarten.

Nu 25% korting

op je favoriete refive items*

Deze actie is helaas afgelopen maar wees niet getreurd: we organiseren regelmatig acties en wedstrijden.

Black Friday deals

Black Friday wordt refriday bij e5

Op Black Friday, kan jij naar jaarlijkse gewoonte op heel veel webshops en in verschillende winkels profiteren van hoge kortingen. Op vrijdag 24 november 2023 is het weer zover! Al doen we het bij e5 dit jaar net iets anders. Black Friday wordt refriday bij e5, dat wil zeggen dat je geniet van 25% korting op al onze refive items. Onze refive items zijn kledingstukken die duurzamer zijn door bijvoorbeeld duurzamere en ecologischere materialen en een duurzamer productieproces. Zo streven we met ons duurzaamheidsprogramma refive naar een betere toekomst en een duurzamer modeverhaal. Doe jij ook mee? Bij e5 geniet je niet één maar meerdere dagen van kortingen. Ook op Cyber Monday profiteer jij van onze deals. Deze kans mag jij niet mislopen! Neem dus zeker een kijkje op onze webshop of bezoek een e5-winkel bij jou in de buurt.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van onze acties? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Profiteer van uitzonderlijke kortingen op onze duurzamere stuks

Wie houdt er nu niet van promoties? Ga casual, stijlvol en comfy gekleed de deur uit in een goedkopere én duurzamere herenoutfit. De jeans van Liberty Island Denim zijn een stuk duurzamer, dankzij een specifiek productieproces. Leer er meer over in de beschrijving van de jeans. De T-shirts van Ravott zijn gemaakt van 100% organisch katoen en dus een stuk duurzamer. Daarnaast zitten er truien van Upper East, gemaakt van 100% wol, in de collectie. Zoek dus snel jouw favoriete duurzamere herenstuks en kom langs in jouw favoriete e5-winkel, waar onze medewerkers jou met plezier advies geven. Shop jij liever op jouw gemak van thuis? Geen probleem, ook via de webshop profiteer jij van onze deals.

Waar komt Black Friday vandaan?

Black Friday is een fenomeen dat sinds enkele jaren overgewaaid is uit Amerika naar België. Elke 4e donderdag van november vieren Amerikanen Thanksgiving Day. Op die dag zijn ze dankbaar voor de oogst en al het goede van het voorbije jaar. De dag na Thanksgiving werken heel wat Amerikanen niet. Met andere woorden: voor winkeliers dus de perfecte dag om gigantische kortingen aan te bieden. Black Friday wordt al jaren gezien als de start van de kerstinkopen. Er zijn twee theorieën rond het ontstaan van de naam Black Friday. De eerste theorie zou verwijzen naar de enorme drukte in en rond de stad op die specifieke vrijdag. De andere theorie zegt dat Black Friday de eerste dag van het jaar is waarop winkeliers de rode cijfers achter zich laten. Cyber Monday was oorspronkelijk de online variant van Black Friday, maar tegenwoordig geven bedrijven op beide dagen zowel in de winkel als online grote kortingen.