Het geschikte geschenk voor jouw zakenrelatie

Shoppen maakt gelukkig en je weet wat ze zeggen over een tevreden werknemer of business partner. Geef daarom een geschikt maar ook leuk geschenk. Wij bieden jou een waaier aan mogelijkheden waar zonder twijfel het ideale cadeau tussen zit voor élke zakenrelatie.

Bedrijvendagen

Geef jouw werknemers de kans om tweemaal per jaar onze shopping week bij te wonen. Geniet zo van een exclusieve korting, vanaf 50 werknemers.

Cadeaubonnen

Wens je cadeaubonnen te bestellen in een grote hoeveelheid als relatie- of personeelsgeschenk? Bij e5 kan dit op maat van jouw bedrijf.

Cadeaubonnen

Wens je cadeaubonnen te bestellen in een grote hoeveelheid als relatie- of personeelsgeschenk? Bij e5 kan dit op maat van jouw bedrijf.

Bestel herbruikbare mondmaskers voor jouw medewerkers

Mondmaskers spelen een belangrijke rol in de bescherming van klanten en werknemers. e5 kan jouw bedrijf hierbij helpen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor herbruikbare & gepersonaliseerde mondmaskers.

Organiseer een team-event in één van onze winkels

Een evenement in één van onze winkels? Dat kan vanaf 40 personen! Wij verwennen jouw team graag met een hapje en een drankje, combinatietips van onze Personal Shoppers en helpen jullie graag aan een geslaagde, nieuwe outfit.

Voordelen voor organisaties en instituten

e5 werkt samen met verschillende organisaties, waaronder instituten, met een sociaal of duurzaamheidsnut. Zo genieten o.a. hun medewerkers van kortingen.
Komt jouw organisatie hiervoor in aanmerking? Laat dan jouw gegevens na in dit formulier.

Bovendien werkt e5 ook samen met deze voordeelplatformen, die diverse kortingen en speciale aanbiedingen voorzien voor al hun leden.

Wens je meer info? 

Je kan ons vrijblijvend per e-mail contacteren via contact@e5.be