Bij e5 kan je terecht voor tal van services voor en na je aankoop: van stijladvies tot het retoucheren van je favoriete kledingstuk. Vier werknemers delen hun verhaal in deze exclusieve kijk achter de schermen.

Koopgemak en service vind je op e5.be, net zoals in de winkel

Bij e5 kan je rekenen op persoonlijke service in de ruimste betekenis van het woord. Van outfitinspiratie tot assistentie bij het plaatsen van een online bestelling, het e5-team staat elke dag voor jou klaar. Maak kennis met deze vier straffe madammen die elk op hun manier, rechtstreeks of onrechtreeks voor je klaar staan. 

HET VERHAAL VAN

Heidi - Customer Service medewerker bij e5 

Als medewerker van de klantendienst staat Heidi altijd klaar om de e5-klanten te helpen via mail en telefoon. Tijd voor een gesprekje dus! Dag Heidi, kan je ons wat meer vertellen over je job?

Mijn collega’s en ik ontvangen de bezoekers op het hoofdkantoor en wie naar ons algemene telefoonnummer belt, komt ook ons terecht. Klanten zitten vaak met vragen zoals: ‘Wanneer wordt mijn online bestelling geleverd? En in welke winkel kan ik dat mooie bloesje terugvinden uit jullie laatste folder?’ Als klant heb je dus af en toe wat uitleg nodig en dan helpen mijn collega en ik hen graag verder.

Hoe is het om te werken bij e5? 

Ik voel me goed bij e5! De werksfeer is leuk en ongedwongen en ik vind het fijn om deel uit te maken van de e5-familie. Het is mooi om te zien hoe al het harde werk achter de schermen en in onze winkels zich telkens opnieuw vertaalt in een mooie folder, een nieuwe collectie en tevreden klanten. Dat geeft je als part of the team iets om fier op te zijn!

Wat is je favoriete outfit of stuk uit de collectie? 

Mijn favoriet stuk uit de collectie is het kleed van Geisha, volledig mijn ding! Vrouwelijk, comfortabel én met een mooie print. Ideaal dus voor de Belgische zomer. Love it!

HET VERHAAL VAN

Kathy - Styliste bij e5 

Dag Kathy! Als styliste passeert de hele collectie door jouw handen. Wat houdt je jobomschrijving zoal in?

Dat gaat van het samenstellen van silhouetten en de moodboards voor de fotoshoots, tot de productie ervan. Dat wil zeggen dat ik de modellen en de fotograaf boek en de geschikte locaties zoek. Op de shoots zelf verzorg ik de styling van alle e5-modeproducties, van de folder tot het lookbook en de advertenties voor de magazines.

In welke zin sta jij klaar voor de klanten?

Ik vertaal de nieuwste trends door in inspirerende looks en ik toon op die manier het gevarieerde aanbod van de e5-collecties aan de klanten.

Wat is je favoriete outfit of stuk uit de collectie? 

Het mouwloze broekpak met bermuda en de coole jumpsuit van Louise,  helemaal on-trend dit seizoen!

HET VERHAAL VAN

Sanne - Visual Merchandiser bij e5 

Sanne, jij werkt als Visual Merchandiser bij e5. Wat betekent dat nu precies?

Ik kan mijn job het beste omschrijven als het aantrekkelijk maken van de winkels. Ik probeer op die manier de klanten te inspireren bij hun kledingkeuze. Indirect help ik de klanten dus bij het shoppen. Ik bied immers outfits aan die we presenteren op de mannequins. Ik kan mezelf hierbij een ‘stille verkoper’ noemen.

Daarnaast ondersteun ik vaak het team als ze vragen hebben bij de collectie. Ik ben tevens het aanspreekpunt omtrent styling van silhouetten en etalage. Samen met de andere collega’s brainstormen we over het winkelbeeld en inhangen van nieuwe thema’s voor de komende seizoenen.

Wat is jouw favoriete e5-merk?

Uiteraard is het fijn te werken voor een bedrijf dat zoveel uiteenlopende kledingkeuzes aanbiedt. Zo is er voor ieder wat wils. Op die manier kunnen we een breed publiek benaderen. Persoonlijk kan ik mijn stijl het beste terugvinden in het merk 'Louise'. Het is het meest colorful merk en dat spreekt me enorm aan. Het is een mix & match van zowel basics als items met prints, die makkelijk kunnen gecombineerd worden. 

HET VERHAAL VAN

Wendy - Shop Manager e5 Sint-Niklaas

Bij een bezoek aan één van onze 55 boetieks kom je met een warm gevoel en tonnen inspiratie buiten. Het is meer dan een winkel, het is een lokale ontmoetingsplaats met ruimte voor persoonlijk contact en service. Ons sympathiek, ervaren verkoopsteam voelt als vrienden die je graag persoonlijk stijladvies geven. 

Wendy, wat is jouw rol binnen het e5-team?

Als shopmanager bekijk ik de winkel als mijn eigen living. De klanten die komen zijn zoals mijn bezoekers thuis: ik probeer ze zo goed mogelijk te soigneren. Wat ook belangrijk is dat mijn collega's zich goed voelen. Communicatie is key!

Hoe sta jij klaar voor je klanten?

De klanten helpen begint bij de begroeting. Die moet enthousiast zijn en niet geforceerd. Daarnaast vertel ik de klanten over acties, bied ik hulp aan de paskamers en loop ik ook rond in de winkel zodat ik snel hulp kan bieden waar nodig. Mijn sterkte is ook om mooie combinaties te maken van verschillende merken en die silhouetten tot bij de klant te brengen.

Hoe is het om te werken bij e5? 

Van jongs af aan wist ik dat ik in de mode wou gaan. Na 32 jaar doe ik mijn job nog steeds met hart en ziel. Voor vele klanten ben ik het gezicht en aanspreekpunt van de winkel geworden. Ik ben ook heel blij met mijn gemotiveerd en enthousiast team die ondertussen meer dan collega's zijn voor mij!

Geïnspireerd en op zoek naar persoonlijk advies in de winkel?

Ontdek de nieuwe collectie voor dames en heren op e5.be of in je favoriete lokale e5-winkel. Bovendien geniet je van gratis verzending en gratis retourneren binnen 30 dagen.

Gratis kleding? Maak elke maand kans op een shoppingbudget!

Deel je nieuwe e5-outfit op Instagram met #e5mystyle en @e5mode en maak iedere maand kans op een shoppingbudget t.w.v. €50! Lees er hier meer over.