Bij e5 kiezen we voor comfort! Draag de kleding die jou doet stralen en waarin je je helemaal jezelf voelt. Maar hoe begin je daar aan? Ontdek hier 5 tips om jezelf graag te leren zien, want dat is de basis voor een happy life!

Comfort en body Positivity

Deze herfst draait alles rond comfort en body positivity. Body Positivity is intussen geëvolueerd van een trend naar een heuse beweging, die draait rond het versterken van de positieve relatie met jezelf en je lichaam. De beweging zorgt ervoor dat vooroordelen over het schoonheidsideaal worden omvergeworpen en dat de modewereld steeds diverser wordt. Van modellen met een maatje meer, tot trots je bikini body tonen op Instagram, de Body Positivity-beweging is intussen niet meer weg te denken uit onze samenleving. En gelukkig maar, want iedereen mag er zijn!

Tip 1: prioritiseer jezelf 

Zet jezelf op de eerste plaats. Maak keuzes voor jezelf en voor niemand anders. It’s your life after all! Dit kan je makkelijk toepassen door wat vaker me-time in te plannen in je agenda. Denk aan een avondje Netflixen in een comfy outfit of een lekker lang bubbelbad met een verzorgend huid- en haarmasker. Heerlijk toch?

Tip 2: het geluk zit in de kleine dingen

Het is een waarheid die klopt als een bus: het geluk zit écht wel in de kleine dingen. Stel jezelf open voor de kleine gelukjes in je leven: een mooie zonsondergang, een glimlach van een vreemde, een complimentje van een collega, dat laatste truitje in jouw maat kopen etc. Remember: het leven is zoveel meer dan jouw looks! 

Tip 1: prioritiseer jezelf 

Zet jezelf op de eerste plaats. Maak keuzes voor jezelf en voor niemand anders. It’s your life after all! Dit kan je makkelijk toepassen door wat vaker me-time in te plannen in je agenda. Denk aan een avondje Netflixen in een comfy outfit, of een lekker lang bubbelbad met een verzorgend huid- en haarmasker … Heerlijk toch?

Tip 2: het geluk zit in de kleine dingen

Het is een waarheid die klopt als een bus: het geluk zit écht wel in de kleine dingen. Stel jezelf open voor de kleine gelukjes in je leven: een mooie zonsondergang, een glimlach van een vreemde, een complimentje van een collega, dat laatste truitje in jouw maat kopen, … Remember: het leven is zoveel meer dan welke maat je hebt!

Tip 3: durf jezelf te zijn

Luister naar wat jij echt wilt, niet naar wat je omgeving wilt. Alleen zo kan je echt jezelf zijn zonder jezelf weg te cijferen voor anderen. Blijf dicht bij jezelf en vertrouw op je intuïtie. Blijf ook trouw aan je eigen stijl en draag wat jij mooi vindt, ongeacht de mening van iemand anders. Toch raad nodig? Vraag advies over kleuren en pasvorm aan ons verkoopteam in je dichtstbijzijnde e5-winkel.

Tip 4: wees dankbaar en lief voor jezelf

Wees dankbaar voor wie je bent en wat je allemaal al hebt verwezenlijkt. Je kan elke avond in een boekje bijhouden waarvoor je dankbaar bent. Een echte self-love hack! Daarbij hoort ook lief zijn voor jezelf. Dat is dé basis van meer zelfliefde. Accepteer wie je bent en stop met jezelf te vergelijken met anderen. Las een pauze in op sociale media als je gevoelig bent hiervoor. 

Tip 5: heb plezier! 

Maak van je eigen geluk een prioriteit! Met kleding kan je veel plezier hebben en zo je zelfvertrouwen een boost geven.  Zet je troeven in de verf met mooie kleding die je als gegoten zit en wees vooral trots op jezelf. Lange benen? Draag eens een hakje die je benen nog meer doen stralen! Iets bredere boezem? Ruil die oversized trui in voor een elegante blouse die je vrouwelijkheid omarmt. 

Bij e5 vind je een divers aanbod kleding

Bij e5 steunen we de Body Positivity-beweging met heel ons hart. Dagelijks werken we er aan om ons uitgebreid aanbod aan kleding nóg diverser te maken. Van jong tot oud, van klassiek tot trendy en van kleine tot grotere maten. Bij elk kledingstuk dat we ontwerpen, staat de perfecte pasvorm centraal. Bij e5 vinden dames fashionable looks om zich goed in te voelen van maat 36 tot 52. Ook de herenkleding gaat tot maat 5XL en maat 44 in de broeken. En we hebben ook verschillende lengtematen. Dames met een maatje meer kunnen terecht bij de merken ONLY Carmakoma en Fransa. De  heren kunnen dan weer terecht bij Jefferson

Bovendien hebben we ook een uitgebreid aanbod pasvormen in broeken van mom fit tot skinny en slim fit tot comfort. Ook verschillende lengtematen kan je bij onze jeansbroeken terugvinden, voor de dames én heren die petite zijn of net iets groter

Maten à la carte

Bij elk kledingstuk dat we ontwerpen, staat de perfecte pasvorm centraal. Bij e5 vinden dames fashionable looks om zich goed in te voelen van maat 36 tot 52. Ook de herenkleding gaat tot maat 5XL en maat 44 in de broeken. En we hebben ook verschillende lengtematen. Dames met een maatje meer kunnen terecht bij de merken ONLY Carmakoma en Zhenzi. De  heren kunnen dan weer terecht bij Jefferson.

Comfy in je kleren, comfy in je leven!

Wist je dat zelfvertrouwen een van de geheimen is van een gelukkig leven? Wanneer jij straalt en je goed in je vel voelt heeft dat invloed op jezelf én je omgeving. Met de juiste kleding kan je meteen inspelen op je gevoel en zelfvertrouwen. Want als je comfy bent in je kleren, ben je comfy in je leven!

Op zoek naar fashionable kleding voor dames of heren? Ontdek de nieuwe collecties voor grote maten heren en grote maten dames op e5.be of in je favoriete lokale e5-winkel.

Op zoek naar fashionable kleding voor dames of heren?

Ontdek de nieuwe collecties voor grote maten heren en grote maten dames op e5.be of in je favoriete lokale e5-winkel.

Gratis kleding? Maak elke maand kans op een shoppingbudget!

Deel je nieuwe e5-outfit op Instagram met #e5mystyle en @e5mode en maak iedere maand kans op een shoppingbudget t.w.v. €50! Lees er hier meer over.