De trend van het moment, dat is Flamboyant Nomad. Breng wat kleur in je leven met funky prints en gedurfde silhouetten. De bohemian style met een nostalgische twist, dus!

Wat is die bohemian style of modern nomad?

De term ‘bohemian’ of 'Boheems' verwijst naar zij die een onconventionele levensstijl leiden met muzikale, artistieke of literaire bezigheden. In de mode verwijst deze stijl naar kleding met fluïde vormen zoals maxirokken, met patronen en in warme kleuren zoals oker en bordeaux. Maar ook: lots of accessories. Een tikje hippie en een vleugje vintage, maar wél chic!

Hoe draag je de bohemian stijl?

Flaneer in fluïde stoffen

Voor een geklede look met een kleine bohemian touch, kies je voor deze outfit. De soepelvallende blouse van Louise heeft een mooie print en staat beeldig met een fluïde, stijlvolle broek zoals dit gebroken wit exemplaar van JDY. Een paar loafers erbij maken deze speelse outfit helemaal af. 

Straal in een satin look

Hou je van kleding met een vintage vibe? Ga dan voor deze outfit in full satin. Deze prachtig okerkleurige blouse met bijhorende midirok van JDY, maken van jou een moderne nomade. Draag dit ensemble met een brede tailleriem en hoge laarzen in matching kleur. Gegarandeerd, de blikken op jou gericht!

Denim with a twist

Wil je de bohemian style stap voor stap introduceren in je outfit? Kies dan voor een klein accent. Voeg een vleugje boho toe aan je outfit met dit truitje van Louise, met een okerkleurige funky print. Draag het onder deze jeans overall, een topstuk deze herfst, want ook de all denim look is opnieuw on trend.

Zin om mee te vieren?

Deze maand vieren 11 winkels hun verjaardag en organiseren we in alle winkels de ontdekkingsweek van e5. Zin om mee te vieren? Kom dan nu jouw herfststijl ontdekken in je favoriete winkel of op e5.be. Bovendien geniet je van gratis verzending en gratis retourneren binnen 30 dagen.

Gratis kleding? Maak elke maand kans op een shoppingbudget!

Deel je nieuwe e5-outfit op Instagram met #e5mystyle en @e5mode en maak iedere maand kans op een shoppingbudget t.w.v. €50! Lees er hier meer over.