Hét accessoire dat jij absoluut in je kleerkast moet hebben? Een zomers sjaaltje met kleurrijke print. Dit trendy stuk is super stylish en kan je op verschillende manieren in je outfit verwerken. Want, wie denkt dat je een sjaal enkel rond je nek kan dragen, is verkeerd. Denk maar aan een sjaaltje in je haar knopen bijvoorbeeld. Wij tonen je hoe je jouw sjaaltje 4X anders stylet. Watch, learn and try! 
P.S. Kies jouw favoriete e5 sjaaltjes in ons uitgebreid aanbod.

4 manieren om je sjaaltje te dragen

Verwerk het sjaaltje in je haar

Een sjaaltje in je haar knopen is de perfecte manier om een fashionable look compleet te maken. Daarbovenop geeft het jouw kapsel extra volume, variatie en is het de redder in nood bij 'n bad hair day

Een van de eenvoudigste manieren om je sjaaltje in je haar te dragen is zoals hier, in een staart. Je knoopt het sjaaltje rond je elastiek en laat de uiteinden in je staart hangen. Fancy

Nood aan afwisseling? Draag het sjaaltje als een bandana, knoop het rond een dotje of vlecht het in!

Knoop het sjaaltje rond je handtas

Dunne sjaaltjes zijn ideaal om als finishing touch rond je handtas te knopen. Dit zorgt voor 'n heerlijk zomerse look en is ideaal als het later op de dag toch iets frisser wordt. 

Kies een sjaaltje dat mooi past bij de kleur van je handtas en/of look. Ook een print zorgt voor 'n leuk extraatje. Wij vonden de perfect match met deze handtas in koraaltint en het sjaaltje met zachte print.

Draag het sjaaltje in je broek

Laat je riem aan de kant liggen en pimp je denim met een kleurrijk sjaaltje. Het geeft je outfit een vrolijke touch en oogt heel chique

Wij gebruikten dit sjaaltje met groene paisley print dat prachtig matcht met de groene trui. Ook proberen? 

  • Maak eerst een driehoek van de vierkante sjaal, door de sjaal diagonaal te plooien en twee hoeken op elkaar te leggen.
  • Rol het sjaaltje op en start hierbij met de punt.
  • Trek het nu als een riem door de broekslusjes en knoop het vooraan. Classy!

Tip: is het sjaaltje te kort om helemaal rond je broek te dragen? Knoop het dan enkel rond de voorste lusjes van je jeans.

Draag het sjaaltje rond je nek

A classic one, het sjaaltje rond de nek. Stem de kleur af op je outfit en til jouw look zo naar een hoger niveau.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om sjaaltjes te knopen. Wij kozen voor deze elegante én snelle manier

  • Afhankelijk van de lengte, draai je het sjaaltje één of twee keer rond je nek.
  • Leg een eenvoudige knoop in het sjaaltje en draai de knoop iets meer naar de zijkant van je gezicht.

Wil je eens iets anders? Ga voor 'n bohemian vibe door het sjaaltje in de vorm van een driehoek rond je hals te hangen. 

Now it's up to you !

Sjaaltjes kopen

Ontdek de volledige collectie sjaaltjes dames op e5.be of in je favoriete lokale e5-boetiek. Bovendien geniet je van gratis verzending en gratis retourneren binnen 30 dagen. 

Gratis kleding? Maak elke maand kans op een shoppingbudget!

Hoe ga jij jouw sjaaltjes knopen? Van sjaaltje in haar tot sjaaltje rond handtas, wij zien graag hoe jij jouw sjaaltje stylet. Deel je  e5-outfit op Instagram met #e5mystyle en @e5mode en maak iedere maand kans op een shoppingbudget t.w.v. €50! Lees er hier meer over.