Op je vakantiebestemming toekomen en merken dat je kledij enorm gekreukt is, nadat je er thuis heel wat tijd hebt aan gespendeerd om je vakantieoutfits te strijken. Herkenbaar? Wij hebben enkele tips voor jou verzameld onder het motto: meer stijl, minder kreuken!
Je koffer kreukvrij inpakken, doe je met e5.

 • 1. Kofferindeling

  Alles begint met de indeling van je koffer of reistas. Plaats zwaardere voorwerpen zoals schoenen onderaan in de koffer zodat deze niet op je kledij liggen en kreuken veroorzaken.
 • 2. Laagjes

  Spaar jij plastic tasjes? Dan komen deze handig van pas. Door in laagjes te werken: 1 laag kledij, 1 laag plastic, 1 laag kledij etc. – zal je kledij minder kreuken. Prop je koffer ook niet overvol, want dat werkt averechts.
 • 3. Rollen maar! 

  Een alternatief is het rollen van je kledij. Het is wel belangrijk dat je de kleding strak en stevig oprolt, anders heeft het minder effect. Ook leuk: op die manier kan je jouw kleding compact inpakken en bespaar je plaats in je koffer. Zo kan je nóg meer leuke outfits meenemen! Kledij die heel snel kreukt, kan je wel beter opvouwen.
 • 4. Simple, but true

  Kies kledij die minder snel kreukt en laat die vervelende stofjes thuis. Het kan maar zo eenvoudig zijn en het zorgt ook voor minder frustraties op vakantie. Kleding gemaakt uit nylon, lycra en polyester komen relatief goed uit je koffer.

Is kleding kreukvrij inpakken toch niet helemaal jouw ding? No worries!

 • Hang je gekreukte kledij meteen op een kapstok wanneer je op je bestemming bent.
 • Ook de warme damp uit de badkamer kan de vervelende kreuken verminderen.
 • Neem een compacte stomer mee op vakantie: heel handig in gebruik en minder gedoe dan strijken
 • Of: trek je het niet aan en straal sowieso in je lievelingslook! Want onthou: confidence is the best outfit.

Ga je binnenkort op vakantie en kan je een van deze tips zeker gebruiken? Blij dat we konden helpen! Nog een nieuwe outfit nodig? Shop je leuke vakantieoutfit dan nu in je favoriete boetiek of online op e5.be. Maak je online account aan of log in op e5.be en geniet van gratis verzending en gratis retourneren binnen 30 dagen. Veel shopplezier!

Ga je binnenkort op vakantie en kan je een van deze tips zeker gebruiken? Blij dat we konden helpen! Nog een nieuwe outfit nodig?

Ontdek de nieuwe collectie voor dames en heren op e5.be of in je favoriete lokale e5-winkel. Bovendien geniet je met een online account van gratis verzending en gratis retourneren binnen 30 dagen. 

Gratis kleding? Maak elke maand kans op een shoppingbudget!

Deel je nieuwe e5-outfit op Instagram met #e5mystyle en @e5mode en maak iedere maand kans op een shoppingbudget t.w.v. €50! Lees er hier meer over.