Linnen, een stof die iedereen kent en waar wij alvast nooit uitgekeken op raken! Wist je trouwens dat linnen uiterst comfortabel is op warmere dagen? Van neutrale tot zomerse tinten. Voeg deze linnen essentials toe aan je Summer garderobe voor een zomers stijlvolle look. Zo op-en-top e5!

Zonnig en warm weer? Het uitgelezen moment om je linnen items uit de kast te halen of je enkele linnen beauty’s aan te schaffen. Stuks in deze aangename stof waar jij dit seizoen in gezien wil worden? We verzamelden enkele casual chic kledingstukken in onze trendshop!

Het grootste voordeel van linnen? Dat heerlijk koel gevoel in de zomer. Een linnen broek, linnen jurk of linnen hemd zijn één voor één ademend en ze ventileren goed. Bovendien neemt deze stof heel goed vocht op. Zo blijft je kledij en jijzelf dus ook op een natuurlijke manier fris. Het is dus niet alleen mooi: een win-win!

Geïnspireerd en op zoek naar een linnen vakantie outfit?

Shop deze linnen items nu één voor één in je favoriete e5-winkel of online op e5.be en laat gratis thuis leveren! 30 dagen bedenktijd en gratis retourneren. Makkelijker kan niet, toch? 

Gratis kleding? Maak elke maand kans op een shoppingbudget!

Deel je nieuwe e5-outfit op Instagram met #e5mystyle en @e5mode en maak iedere maand kans op een shoppingbudget t.w.v. €50! Lees er hier meer over.