Hét zomerstuk dat absoluut niet mag ontbreken in jouw kleerkast? Een pareo! Een pareo is een grote rechthoekige zomersjaal, gemaakt van een luchtige stof. De grootte van de sjaal maakt het mogelijk om er telkens een andere look mee te creëren. Draag je 'm als kledingstuk of eerder als accessoire? Ga je ermee naar het strand of trek je de stad in? Dit veelzijdig item geeft je eindeloos veel mogelijkheden om elke keer op een andere manier te stralen. Maar hoe knoop je een pareo eigenlijk? Ontdek 3 styling mogelijkheden in onze blog.

Hoe knoop je een pareo

Van 'n beach bag tot een jurk of rok. Een pareo kan je op heel veel verschillende manieren stylen. Net daarom is dit item een echte musthave voor de zomer. Wij leren jou alvast onze drie favoriete ways of styling.

Fashionable top

 1. Vouw de pareo dubbel, zodat je een kleinere rechthoek krijgt.
 2. Breng één hoek naar de hoek er schuin tegenover. 
 3. Knoop de twee hoeken die nu bij elkaar liggen, rond je nek.
 4. Knoop de overige uiteinden achter je rug.

Casual bag

 1. Vouw de pareo dubbel zodat je een vierkant krijgt.
 2. Vouw het vierkant nu nog eens dubbel zodat je opnieuw een rechthoek krijgt.
 3. Knoop de hoeken die op elkaar liggen aan elkaar vast. Deze vormen nu de handvaten van je tas.
 4. Je kan de tas nu makkelijk over je schouder dragen. Zorg ervoor dat de knopen bovenop je schouder zitten, dan hangt de tas mooi recht.

Luchtige jurk

 

 1. Hou de pareo horizontaal achter je rug vast.
 2. Breng de twee bovenste hoeken naar voor en kruis ze.
 3. Kruis ze nog een keer.
 4. Knoop de hoeken nu achter je nek vast.

Kies je pareo en shop de looks

Combineer je pareo met onze nieuwe collectie

Ontdek de nieuwe damescollectie op e5.be of in je favoriete lokale e5-boetiek. Bovendien geniet je van gratis verzending en gratis retourneren binnen 30 dagen. 

Gratis kleding? Maak elke maand kans op een shoppingbudget!

Hoe ga jij jouw sjaaltjes knopen? Van sjaaltje in haar tot sjaaltje rond handtas, wij zien graag hoe jij jouw sjaaltje stylet. Deel je  e5-outfit op Instagram met #e5mystyle en @e5mode en maak iedere maand kans op een shoppingbudget t.w.v. € 50! Lees hier meer over de actie.