Kleerkast confessies

Bij e5 volgen we jouw verhaal en willen we dat iedereen kan stralen. Want je bent wat je draagt, maar vooral wat je uitstraalt. Wij waren nieuwsgierig naar de fashion secrets van enkele Bekende Vlamingen en vroegen naar hun kleerkast confessies. 

Laat je inspireren door de stijl van

Leen Demaré en Michaël Joossens, Jelle Vossen & Ruud Vormer, Emilie Vansteenkiste & Jonas,
Geena Lisa, Maarten Cox & Justine De Jonckheere,
Sabine Appelmans & Arno, Ward Lemmelijn, Günther Neefs, Annelien Coorevits,
Dorien Leyers, Tine Priem, Metejoor, Virginie Claes, en...
Nieuwe namen ontdek je hier binnenkort!

De kleerkast confessies van

Leen Demaré en Michaël Joossens

Leen & Michaël, hét powerduo van Play Nostalgie in onze e5-boetiek. Welke outfits geven ze elkaar voor de zomer? Welke kledingstukken hangen er in hun kleerkast? En geven ze hetzelfde antwoord bij onze dilemma's? Ontdek het in hun kleerkast confessies.

De kleerkast confessies van

Jelle Vossen & Ruud Vormer

Ook voetballers zijn met mode bezig. SV Zulte Waregem sterren Jelle Vossen en Ruud Vormer vertellen ons wat ze van elkaars stijl vinden en wagen zich aan enkele fashionable dilemma's. Ontdek er alles over in hun kleerkast confessies.

De kleerkast confessies van

Emilie Vansteenkiste & Jonas

Strijken of stomen? Prints of neutrals? Samen of alleen shoppen? Model, danseres en ex-Miss België Emilie Vansteenkiste en haar vriend Jonas, hebben hun antwoorden al klaar. Dit vrolijke koppel vertelt ons meer over elkaars stijl, modekeuzes en favoriete looks. Ook benieuwd? Ontdek het allemaal in hun kleerkast confessies.

De feestconfessies van

Geena Lisa, Maarten Cox & Justine De Jonckheere

Geena Lisa, Maarten Cox en Justine De Jonckheere onthullen hun favoriete outfits voor de feestdagen. In hun kleerkast confessies ontdek je hoe deze bekende persoonlijkheden hun feestlooks samenstellen. Laat je inspireren door hun unieke stijltips en dress up voor een onvergetelijke feestperiode in stijl met e5.

De 5 kleerkast confessies van

Sabine Appelmans & Arno

Voormalig tenisspeelster Sabine Appelmans en haar zoon Arno vertellen ons hoe ze hun outfits samenstellen en wat ze belangrijk vinden. Kom meer te weten over dit gezellig duo in hun 5 kleerkast confessies.

De 5 kleerkast confessies van

Günther Neefs

Günther Neefs is als zanger heel vaak te zien in 'n classy kostuum maar kiest thuis toch resoluut voor een andere look. Nieuwsgierig welke outfit Günther in zijn vrije tijd uit de kast neemt? Ontdek het in zijn 5 kleerkast confessies.

De 5 kleerkast confessies van

Ward Lemmelijn

'Kleding is als een soort visitekaartje', meervoudig wereldkampioen indoorroeien Ward Lemmelijn vindt het belangrijk om er als atleet zijnde, goed uit te zien. Wil je meer weten over de kledingkeuzes van deze topsporter? Bekijk hier dan snel zijn kleerkast confessies.

De 5 kleerkast confessies van

Annelien Coorevits

Van een passie voor mode tot een eigen fashionlabel. Annelien Coorevits richtte in 2020 'AC by Annelien Coorevits' op. Elegante, vrouwelijke en hedendaagse looks typeren dit merk. Benieuwd hoe Annelien haar collecties samenstelt? Ontdek het in haar kleerkast confessies.

De 5 kleerkast confessies van

Dorien Leyers

Event Host & Moderator Dorien Leyers omarmt body positivity en kiest resoluut voor outfits waarin zij zich goed voelt. Wat is haar favoriete kleur, welke outfit kiest ze voor de festivals en vooral wat is de 'Dorien touch'? Ontdek het snel in haar 5 kleerkast confessies.

De 5 kleerkast confessies van

Tine Priem

Naast acteren is Tine Priem ook erg bezig met mode. Wij gingen met haar babbelen en kwamen te weten waarom ze zó van kleding houdt én waarom ze de juiste outfit belangrijk vindt. Ontdek het in haar 5 kleerkast confessies.

De 5 kleerkast confessies van

Metejoor

Niemand minder dan Metejoor creëerde samen met e5 zijn eerste eigen kledinglijn 'Ravøtt x Metejoor'. Na het zien van deze unieke en kleurrijke collectie, waren wij dan ook erg benieuwd naar de kleerkast confessies van deze populaire zanger. Jij ook? 

De 5 kleerkast confessies van

Virginie Claes

Haar deelname aan Miss België, zorgde bij Virginie Claes voor een echte stijlbreuk. Ze vertelt ons in haar kleerkast confessies wat ze belangrijk vindt, zonder welk item ze absoluut niet kan en hoe ze haar outfits samenstelt. Ontdek hier de stijl van Virginie.

Share your look: #e5mystyle

Deel je e5-outfit op Instagram met @e5mode en #e5mystyle en maak kans op een shoppingbudget t.w.v. € 50! Vergeet niet je profiel op openbaar te zetten.