Tor | Regular fit jeans

4 product(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tor: onze meest duurzame jeans 

Het productieproces van een jeans is jammer genoeg niet zo goed voor onze planeet. Samen met heel veel chemicaliën wordt er ook erg veel water gebruikt bij het maken van een jeansbroek. Omdat we met e5 willen werken aan een duurzamer modeverhaal en ons steentje willen bijdragen aan de toekomst van de planeet, lanceren we met ons eigen merk Liberty Island Denim, een duurzamere jeanslijn. Met dit merk lanceerden we ook onze eerste post-consumer jeans. We gaven deze jeans de naam Tor, zodat je 'm makkelijk kan terugvinden op onze webshop en in onze winkels. Ga jij ook voor duurzamere mode?

Wat is een post-consumer jeans?

Post-consumer wil zeggen 'na de consument', met andere woorden 'post-consumer materiaal' werd al eerder gebruikt door een consument. Onze post-consumer jeans Tor werd dan ook gemaakt van organisch en post-consumer katoen. Dat is katoen gerecyleerd uit oude jeanskleding. Ook de knopen, rivets en het label achteraan worden op een duurzamere manier gemaakt. Daardoor is Tor duurzamer dan de meeste andere jeansbroeken in onze collectie. Maar ook bij onze andere Liberty Island Denim jeans denken we aan de planeet. Zo ontwikkelen we deze jeans met een minimum aan water, dankzij nanobubbeltechnologie en synthetische puimstenen. Daarnaast wordt voor de washings van de jeans de Ozon technologie gebruikt, waarmee water, energie en chemicaliën gespaard worden. Al deze jeans herken je aan de refive tag op onze webshop en de hangtag in de winkel.

Ontdek de Tor jeans 

Op zoek naar een duurzame denim? De Tor jeans is de meest duurzame denim die e5 aanbiedt. Deze regular fit jeans heeft losvallende broekspijpen die recht naar beneden vallen. De denim heeft een stoere look, waarbij de achterzakken werden afgewerkt met een zichtbare horizontale plooi. Je vindt de Tor jeans in 2 wassingen van taillemaat 31" tot 40" en in lengtematen 32" en 34". De stretch stof voorziet jou van extra comfort. De Tor jeans shoppen? Dat kan op e5.be of in al onze e5-boetieks