De COVID-19 maatregelen in België zijn opnieuw verlengd, maar nu we opnieuw buitenshuis mogen naar familie, vrienden of kantoor, moeten we nog altijd de nodige veiligheidsmaatregelen volgen. Het dragen van mondmaskers speelt hierbij een belangrijke rol en wordt warm aanbevolen op plaatsen of in situaties waar je geen anderhalve meter afstand van elkaar kan houden.

Bij e5 is de veiligheid van het personeel en de klanten een absolute prioriteit. Daarom hebben we herbruikbare stoffen mondmaskers laten maken om dit te garanderen. Wij willen andere bedrijven, verenigingen, instellingen of KMO’s ook de mogelijkheid bieden om mondmaskers aan te kopen – om zo de verspreiding van het virus tegen te gaan. De mondmaskers kunnen gepersonaliseerd worden met het logo van jouw bedrijf, vereniging of instelling vanaf een besteleenheid van 1.000 stuks.

Vraag vrijblijvend je offerte aan:

Heb je nog vragen? 

Bekijk onze pagina met veelgestelde vragen of contacteer ons. Wij staan altijd voor je klaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:30 en van 13:30 tot 17:00.