Retouches & Repair Service

Bij e5 werken we aan een duurzamer modeverhaal. Daarom zorgen we met onze Retouches & Repair Service* dat jij nog langer kan genieten van jouw favoriete kleding. Kom gerust langs in je lokale e5-boetiek om je kledij te laten herstellen of perfect op maat te laten maken.

Broek verkorten? Mouwen aanpassen? Knoop verplaatsen?  Nieuwe rits laten steken? Tailleband of zoom aanpassen?  Naden herstellen of versmallen? Bij deze en alle andere aanpassingen, helpen wij jou graag.


Onze retouches en herstellingen worden één voor één uitgevoerd door lokale retoucheurs/retoucheuses
We vragen hier een kleine vergoeding voor. Vraag naar meer info en prijzen in de winkel.

MyStyle service e5 retouches MyStyle service e5 retouches

Hoe werkt onze
Retouches & Repair Service*?

1. Breng je kledingstuk naar een e5-boetiek naar keuze.

2. Afhankelijk van jouw vraag, zal een verkoopmedewerker het kledingstuk meteen afspelden, maten opmeten,…

 3. Je betaalt de retouche of repair en krijgt een bewijs met datum van afhaling mee naar huis. 

4. Enkele werkdagen later ligt je kledingstuk klaar om op te halen. 

* Onze Retouches & Repair Service is enkel geldig voor klanten met een klantenkaart. Nog geen klantenkaart? Maak eenvoudig een gratis account aan op e5.be of vraag onze verkoopster om er eentje aan te maken in de winkel.

Geef je kleding een tweede leven

Is jouw kleding echt wel te klein geworden? Of is het item toch niet meer jouw ding? Stop het dan in een zak en breng het naar een e5-boetiek in je buurt tijdens onze refive days.

Twee keer per jaar kan je tijdens onze grote kledinginzamelactie herbruikbare kledij, linnengoed, schoenen en/of accessoires binnenbrengen. In ruil voor elke zak kledij die je binnenbrengt, ontvang je een e5-aankoopcheque. Check regelmatig onze kanalen of schrijf je in op onze newsletter om als eerste op de hoogte te zijn.

 

Heb je bijkomende vragen of hulp nodig bij iets?
Contacteer de klantendienst via contact@e5.be of  +32 3 760 39 75 van ma-vrij 9u-17u.

Share your look: #e5mystyle

Deel je e5-outfit op Instagram met @e5mode en #e5mystyle en maak kans op een shoppingbudget t.w.v. € 50! Vergeet niet je profiel op openbaar te zetten.