Ravøtt x Metejoor

Metejoor is terug met een 2e unieke herencollectie voor het najaar. Wat mag je verwachten? De lievelingskleuren van Metejoor: zachte off-white-, zand- en beige tinten samen met trendy kleuren als poppy groen en fel oranje. Deze neutrals en opvallende accentkleuren samen in één outfit, zorgen voor een trendy, jonge en hedendaagse look. De collectie bevat 15 nieuwe items waarmee je eindeloos kan combineren.

Samen op de trein met Metejoor?

Op zaterdag 30 september rijdt er voor één dag een exclusieve Metejoortrein door Vlaanderen. Doe mee en maak kans op een duoticket voor de Metejoor trein die zaterdag 30/9 door Vlaanderen trekt, en ontdek het album JORIS als eerste live.

WIN een DUOTICKET
voor 'In het spoor van Metejoor'.

Metejoor's favourite?

Het geruite shirt-jacket in verschillende kleuren, dat je makkelijk met meerdere items uit de collectie kan combineren. Zo past het hemd mooi bij de beige sweater, maar kan het ook perfect met de groene hoodie of donkerblauwe t-shirt gedragen worden.

Wil jij Metejoors favoriete item ook in huis halen?

De stijl van Metejoor

De eyecatchers van de collectie

Deze trendy najaarscollectie pakt uit met enkele opvallende items. Zo is er onder andere de bruine outfit met corduroy hemd en matching broek. Zacht, trendy en ook makkelijk afzonderlijk te stylen.

2e samenwerking tussen e5 en Metejoor

Wij zijn ontzettend trots op deze nieuwe samenwerking met Metejoor. De collectie weerspiegelt perfect zijn energieke persoonlijkheid en veelzijdige stijl. We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van neutrale en trendy kleuren veel mannen zal aanspreken en hen zal inspireren om hun eigen unieke looks te creëren. 

'Het fashion gegeven kriebelt bij mij, ik vind het heel leuk. Alleen zou ik dit niet kunnen, dus gelukkig heb ik een heel goed team rond mij dat dit in goede banen leidt. Ik geef ideetjes over wat ik zelf mooi vind en in samenspraak met de mensen van e5 zoeken we dan een compromis, de gulden middenweg", aldus Metejoor.