Men's Summer box

Op zoek naar een nieuwe outfit maar geen krak in styling? Onze Summer kledingbox voor heren maakt het je super makkelijk. Kies jouw stijl, je maat, je favoriete items uit de geselecteerde stuks en profiteer van een voordeligere totaalprijs. Alle items uit de box zijn door onze styliste zorgvuldig uitgekozen en kunnen onderling perfect gematcht en -mixt worden. Super handig!

Je kan kiezen uit vier boxen elk samengesteld volgens een bepaalde stijl en met een eigen prijs. Elke box bevat 4 items, die jij zelf kiest uit een selectie stuks. De prijs voor een box varieert van € 100 tot € 200 afhankelijk van de gekozen stijl. Benieuwd?
Ontdek snel welke box bij jou past en shop 'm nog t.e.m. 13/06 online of in onze e5-boetieks.*

P.S. Bij aankoop van een Men's Summer box, ontvang je een bon die recht geeft op een giftpack KEREL bier.** Cheers!

Bestel en ontvang

Bij aankoop van een Men's Summer box, ontvang je een bon die recht geeft op een giftpack KEREL bier t.w.v. € 1450.** Haal je giftpack tot en met 29/06/2024 af in je favoriete e5-boetiek. Op = Op! 

* Actie geldig op e5.be en in je e5-boetiek tot en met 13/06/2024. Bij het selecteren van je artikelen op e5.be, zoals 2 t-shirts of 2 bermuda’s, moeten deze verschillend zijn. Het is niet mogelijk om hetzelfde product in dezelfde of andere maat te kiezen. 1 Summer box van hetzelfde type per online bestelling.

** Je ontvangt bij je online bestelling een voucher voor een Kerel giftpack, af te halen in je e5-boetiek tot en met 29/06/2024, op vertoon van je orderbevestiging. 1 Kerel giftpack per Summer box. Zolang de voorraad strekt.

Welke Summer box
past bij jou?

Doe mee aan onze quiz en ontdek jouw ideale kledingmatch. Bovendien maak je kans om een Summer box te winnen.

Summer kledingbox heren

Onze summer kledingboxen zijn ontworpen om het koopgemak voor heren te vergroten. Sommigen hebben niet veel tijd om te shoppen, anderen doen het niet graag of vinden het moeilijk om de juiste items te matchen. Daar hebben we bij e5 iets op gevonden. Onze styliste stelde vier kledingboxen heren samen volgens vier verschillende stijlen. Elke kledingbox bevat vier items die jij zelf kan kiezen uit  een aantal geselecteerde stuks. Alle stuks zijn zo geselecteerd dat je ze eenvoudig onderling met elkaar kan mixen en matchen. Elk bovenstuk past dus sowieso op alle shorts of bermuda's in de box. In elke box zitten kledingstukken van één e5-merk. Ook de prijs van een box is afhankelijk van de stijl, maar is wel steeds voordeliger dan wanneer je de items individueel koopt. 

Kledingbox heren: ontdek de stijlen

Urban casual 

In de Urban casual box, zitten vier stuks van het e5-merk Casual Five. Je betaalt € 100 en krijgt twee T-shirts en twee bermuda's in de plaats. Deze box is de ideale keuze voor wie een moderne levensstijl heeft en van een jonge, trendy look houdt. De items in deze box zijn perfect voor eender welk uitstapje met vrienden. Ze ogen stijlvol, cool en fris waardoor ze een must zijn in jouw zomerkleerkast. 

Casual sportief 

Hou jij van een casual stijl en ben je niet bang van een kleur of print? Mogen er wel wat avontuurlijke invloeden en stoere details in jouw outfit zitten? Dan is de kledingbox met Casual sportieve stijl iets voor jou. Je kan hier kiezen voor twee T-shirts en twee (cargo)shorts van het e5-merk Ravøtt voor de prijs van € 125. Deze box met easy-going T-shirts en makkelijk te combineren bermuda’s, moet je in huis halen.

Casual chic 

De derde box waarvoor je kan kiezen is geschikt voor heren die houden van een nette, verzorgde look, maar ook dat comfortabel gevoel niet willen opgeven. De combinatie van de polo’s en bermuda’s in deze box, zijn een perfecte match met jouw stijl. Welke combinatie je ook kiest, jij komt casual chic voor de dag. Deze summer kledingbox bevat twee polo's en twee bermuda's van het e5-merk Dansaert Blue en kost € 150

City chic

Dan is er nog de gevarieerde City chic box. Kies je voor deze items, dan zeg je geen nee tegen zachte kleuren en lichte prints die samen een elegante look vormen. Met de bermuda’s in deze box ga je makkelijk van ’n meer casual naar geklede look. Het enige wat je moet doen is je stijlvolle polo switchen met ’n tijdloos hemd. Waar wacht je nog op? Deze Upper East box kost € 200 en bevat een polo, een hemd en twee bermuda's.

Hoe stel je zo een kledingbox samen?

Elke kledingbox heeft een eigen pagina waarop alles stap voor stap uitgelegd staat. Je kan de boxen zowel online als in je e5-boetiek kopen. Extra leuk: bij elke box die je aankoopt, krijg je er een gratis giftpack KEREL bier** bovenop.