Pakjestijd

voor elk budget

Cadeau onder € 10

9 product(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Cadeautjes 10 euro bij e5

Bijna tijd om te feesten! We bereiden ons voor op gezellige feestdagen met hier en daar een klein cadeautje. Voor iedereen die niet weet wat kopen of nog inspiratie nodig heeft, hebben wij alvast de leukste geschenkjes uitgekozen. Speel je secret santa? Heb je nog een kerstcadeau onder 10 euro nodig? Zoek je een cadeau onder 10 euro om aan de gastvrouw of -heer te geven? Wil je een kleine attentie geven aan iemand in je omgeving? Of leg je dit jaar een cadeautje voor jezelf onder de kerstboom? Met onze cadeautjes onder 10 euro, tover jij gegarandeerd een lach op iemands gezicht.

Originele cadeautjes onder 10 euro

Met een klein budget moet je creatief zijn om een origineel cadeautje te vinden. Een geschenk in de categorie ‘mode’ is altijd een schot in de roos. Bij e5 vind je zowel voor heren als dames kleine cadeautjes onder 10 euro. Heren maak je gelukkig met bijvoorbeeld een tof paar sokken met print of mooie kleur. Dames kan je een praktisch cadeautje geven door een nylon of nylon sokken te kopen. Maar ook speelse sokken met print of girly glittersokken zijn leuk om te geven én te krijgen. Toch niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere cadeautips: 

10 euro cadeautjes online shoppen

Drukke planning, veel werk, geen tijd om op cadeautjeszoektocht te gaan? Bestel je cadeautjes onder 10 euro dan eenvoudig online. Kies je favoriete stuk en je krijgt het binnen enkele werkdagen thuis geleverd. Het enige wat je nog hoeft te doen is: inpakken! Met een online account kan je jouw cadeautje gratis laten leveren. Nog geen account? Maak er dan hier eentje aan. Blijkt de ontvanger toch niet zo tevreden? Dan heb je 30 dagen tijd om je pakket te retourneren of ruilen in een e5-boetiek naar keuze.

En nu... tijd om een cadeau onder 10 euro te scoren!