Jouw verhaal in stijl Jouw verhaal in stijl

Ons verhaal

Al meer dan 40 jaar is e5 veel meer dan een gewone kledingwinkel. Het is een warme ontmoetingsplaats waar ruimte is voor persoonlijk contact en service. De klant staat centraal en maakt deel uit van een grote familie mensen die van mooie stijlvolle dingen houden. Wij staan voor kwaliteit en willen samen met jou het beste uit het leven halen.

Het beste uit het leven halen, dat doen we samen. We willen jou, onze klant, helemaal bijstaan in wat je ook wil ondernemen. We willen jou laten stralen door kwaliteitsvolle Belgische mode aan te bieden met excellente service op jouw maat. Onze mensen staan voor jou klaar, met kennis én personal touch. Want net dát is onze grootste troef. Als verkoopsteam maar vooral als mensen die je helpen en inspireren. 

Onze collecties bestaan uit een mooie keuze aan comfy, stijlvolle en fashionable kleren voor iedereen. Daarmee kan jij op elk moment en voor elke gelegenheid helemaal je eigen verhaal schrijven. Zoals jij het wil. In stijl. 


De 5 voordelen van e5

1. STIJL

Bij e5 vertel je jouw verhaal in stijl. Durf uit je comfortzone te stappen en ontwikkel jouw unieke stijl voor iedere gelegenheid. Casual, city chic of fashionable, met onze kwaliteitsvolle Belgische mode, willen we jou laten stralen.

2. SERVICE

Bij een bezoek aan je e5-boetiek kom je met een warm gevoel en tonnen inspiratie buiten. Het is meer dan een winkel, het is een lokale boetiek met persoonlijke service

3. GEMAK

Op e5.be vind je een ruim aanbod aan kleding, inspiratie en accessoires voor dames en heren. Geniet van gratis verzending bij registratie en gratis retourneren. Koopgemak vind je op e5.be, net zoals in de winkel

4. DUURZAAM

e5 staat voor stijl met respect voor mens en milieu. Dankzij onze duurzamere keuzes dragen we bij aan een positievere invloed op het milieu. Bij e5 shop je heel wat duurzamere producten in zowel onze dames- als herencollectie.

5. COMFY

Van jong tot oud en van kleine tot grote maten. Bij e5 vind je looks om je goed in je vel te voelen, van maat 34 tot 52! Kleding die comfortabel is voor iedereen - zonder in te boeten op stijl. 

Share your look: #e5mystyle

Deel je e5-outfit op Instagram met @e5mode en #e5mystyle en maak kans op een shoppingbudget t.w.v. € 50! Vergeet niet je profiel op openbaar te zetten.

Meer over e5