We love that festive feeling! Het feestseizoen staat voor de deur en jij wil ongetwijfeld shinen in stijl. Bij e5 hebben we dat perfect begrepen! Van elegante feestoutfits in black & white tot warme kleuren en glamoureuze glitterstuks, onze ageless dames- en herencollecties hebben voor ieder moment de perfecte outfit. Klaar om de show te stelen?

Met deze e5 feestoutfits vier jij in stijl!

Casual chic bij vrienden of all dressed up in een gezellige bar in de stad. Dit jaar is er maar één regel: shine bright! 

Onze feestcollectie voor haar

Dames, de feestdagen zijn het perfecte excuus om je extra mooi op te kleden. Met een glitter touch in je outfit ben jij de ster van de avond. Voor wie een stapje verder wil gaan, hebben we een all-over pailletten jurk of trendy glitter dress in onze collectie. Perfect om het nieuwe jaar stralend in te dansen. Zin in een opvallend kleurtje? Ga voor een warme rode tint en werk je outfit af met classy navy! You’ll thank us later. Draag de zachte velours two piece op de kerstborrel met je familie en een makkelijk losvallend kleedje bij een uitgebreid diner. Kerstdag chic? Combineer de glitterbroek met stijlvolle zwarte blouse

Ontdek alle outfits >

Stijlvolle feestoutfit voor hem

Ook heren zien er dit eindejaar op hun best uit in de nieuwe e5 feestcollectie. Van tijdloos zwart tot altijd mooi in blauw en elegant groen. Draag bij elk feestmoment een andere kleur. Tip: vervang verschillende items in je outfit om telkens een nieuwe look te creëren. Wissel bijvoorbeeld tussen een kostuumvest & gilet, een T-shirt & hemd en strik & das

Ontdek de collectie feestkleding voor hem >

Shop jouw favoriete feestlook

Op zoek naar de leukste feestoutfits voor Kerstmis en Nieuwjaar?

Ontdek de feestcollectie voor dames en heren op e5.be of in je favoriete lokale e5-boetiek. Stralende feestdagen! 

Gratis kleding? Maak elke maand kans op een shoppingbudget!

Deel je nieuwe e5-outfit op Instagram met #e5mystyle en @e5mode en maak iedere maand kans op een shoppingbudget t.w.v. €50! Lees er hier meer over.