e5 en Metejoor ontwerpen unieke herencollectie

Belgisch familiebedrijf en fashion keten e5 slaat de handen in elkaar met de populaire artiest Metejoor. Het resultaat is een frisse, zomerse herencollectie van 18 stuks. De collectie is een unicum voor e5 (én voor Metejoor) omdat de keten nooit eerder een samenwerking aanging met een bekend persoon. 
De collectie werd RAVØTT x METEJOOR gedoopt en typerend is dat de stuks moeiteloos combineerbaar zijn tot een urban look of een nonchalantere vrijetijdsoutfit. Eigenwijze pastelkleuren en zandkleuren voeren de boventoon en hier en daar wordt er geknipoogd naar de jaren 90.
“Door de samenwerking met Joris zetten we de vlotte uitstraling van de reeds bestaande RAVØTT-collectie nog meer in de verf. Niet alleen het kleurpallet is jong, fris en vernieuwend, we hebben ook de pasvormen aangepast en geactualiseerd.” vertelt Olivia Devuyst, Marketing Manager bij e5. 
“Toen ze met een kledingcollectie op de proppen kwamen, was mijn eerste reactie: ‘Ik? Een kledinglijn?’. De man die zichzelf nooit kon opladen om een kledingwinkel binnen te wandelen (lacht). Maar ik moet zeggen, ik ben hier ontzettend trots op. Zoals de naam RAVØTT het al zegt, de collectie is speels, vrolijk en gedurfd. En uiteraard comfy en gemakkelijk, ideaal om helemaal los te gaan op het podium en voor de lange autoritten naar alle optredens", aldus Metejoor.
De collectie hangt vanaf 17 maart in de winkels en is vanaf dan ook online verkrijgbaar. 

Contact

Olivia Devuyst: o.devuyst@e5.be
Machteld Paredis: machteld.paredis@cnrrecords.be 

 

Over e5

e5 werd in 1979 opgericht als een pionier in betaalbare mode en is sindsdien een vaste waarde in het Belgische landschap. Het familiebedrijf telt 56 winkels, verspreid over Vlaanderen. e5 stelt ca. 400 mensen tewerk. Van bij de start werd gekozen voor makkelijk bereikbare baanwinkels met voldoende oppervlakte en ruime parkeergelegenheid. Klantgerichtheid zat van in het begin in de genen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sint-Niklaas. 
Sinds 2021 schrijft e5 een nieuw verhaal met de nieuwe (familiale) eigenaars die een solide financiële basis en passie voor het metier meebrengen. De retailer heeft opnieuw een groeiambitie en wil de zaken écht goed doen. Excellente service op maat van de klant staat centraal.
De modeketen verkoopt een vernieuwende mix van eigen en internationale merken, voor vrouwen en mannen. De winkels krijgen elk jaar meer dan 500.000 klanten over de vloer. Ook in haar snel groeiende webshop brengt e5 betaalbare en kwalitatieve kleding. e5 is als één van de weinige 100% Belgische familiale modeketens stevig verankerd in ons land en voert hierbij een ambitieus duurzaamheidsbeleid.
e5 kreeg de ‘BeCommerce Omnichannel Award 2022’ en werd opnieuw verkozen tot ‘Beste Winkelketen van België 2022-2023’ voor dames- en herenmode.
Voor meer informatie: www.e5.be

Ben je journalist en op zoek naar informatie of beeldmateriaal van e5?

Download onze persfoto's of contacteer ons persbureau: 
UPR Belgium | Rani Bauwens | +32 3 230 30 92 |  +32 463 30 19 52 | rani@upragency.com

Over Metejoor

Joris Van Rossem, een enthousiaste leerkracht uit Vosselaar, hing zijn faalangst aan de haak en sloeg in 2021 een nieuwe weg in. Hij koos fulltime voor het artiestenleven en trok de schoolpoort achter zich dicht. Met de artiestennaam Metejoor waagde hij zich aan de grote sprong. Stap voor stap en op zijn eigen tempo timmert hij sindsdien aan zijn eigen weg. Op 28 oktober 2021 verscheen Metejoors debuutalbum, dat intussen platina is en al meer dan een jaar hoog in de Ultratop staat. Op het album staan de nu al tijdloze hits ‘1 Op Een Miljoen’, ‘Rendez-vous’, ‘Ze Meent Het’ en ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’. 
Intussen ging voor Metejoor zijn jongensdroom om zalen en theaters vol te laten lopen, in vervulling. Hij scoorde nummer 1-hits, speelde in theaters en op festivals, was genomineerd voor Zomerhit, ontving vorige maand twee MIA’s en binnenkort is hij te zien in het nieuwe seizoen van ‘Liefde Voor Muziek’. Maar één grote droom bleef voorlopig onvervuld: een concert in de grootste concertzaal van het land. Nu komt ook die wens uit. Dubbel zelfs, want op vrijdag 3 en zaterdag 4 november 2023 speelt Metejoor zijn eerste soloconcerten in het Sportpaleis.