e5 opent nieuwe concept store in Zoersel

Donderdag, 9 februari 2023 – ​ Vrijdag 10 februari gaan de deuren van de gloednieuwe e5 in Zoersel open. De opening maakt deel uit van e5’s ambitie om de kaap van 60 winkels te bereiken tegen midden 2024. Hiervoor zet de Belgische moderetailer fors in op investeringen in het merk, winkels en flagshipstores, webshop, logistiek, ERP en business intelligence, medewerkers en de verduurzaming van het assortiment met nieuwe eco-vriendelijke collecties die jong en oud aanspreken. Ondanks de neerwaartse trend in de moderetailmarkt, blijft e5 als een van de laatste Belgische familiale modeketens groeien.

Tot voor kort kende de modeketen nog een blinde vlek in de regio van Zoersel. De dichtstbijzijnde filialen waren in Rijkevorsel, Turnhout, Herentals en Merksem. De winkel in Zoersel is de eerste volledig nieuwe locatie in een concept dat nog beter aansluit qua look & feel bij de boetiekbeleving van e5. De klanten vinden er 800m2 vol comfortabele, modieuze kleding van eigen bodem én internationale merken voor zowel heren als dames. Dat alles met de persoonlijke service waarvoor e5 bekend staat.

“We vinden het heel belangrijk om op 15 minuten van elke Vlaming een e5 te hebben. We willen de klanten laten stralen in onze lokale boetiek met kwaliteitsvolle mode en excellente persoonlijke service. Vandaar voegen we Zoersel toe aan het winkelpark om voor iedereen dichtbij te zijn”, aldus Peter en Kristof De Sutter, CEO’s van het familiebedrijf.

De nieuwe winkel in Zoersel maakt deel uit van e5’s grote uitbreidingsplan. Zo zet de Belgische modeketen in op een fors investeringsritme van 3 à 5 miljoen euro per jaar. Naast de bestaande flagshipstores in Ternat en Hasselt, verhuisde e5 Veurne in 2022 van locatie en werd e5 Waregem volledig verbouwd tot een derde flagshipstore.

Iedereen is welkom tijdens het feestelijke openingsweekend van 10 t.e.m. 12 februari voor een hapje en een drankje. De bezoekers ontdekken de nieuwe lentecollectie en profiteren van 20% korting op hun favoriete item.

Adres: ​

​e5 Zoersel,
Rodendijk 56,
2980 Zoersel

Over e5

Belgisch familiebedrijf en modeketen e5 is een vaste waarde in het Belgische modelandschap. De modeketen verkoopt een vernieuwende mix van eigen en internationale merken, voor vrouwen en mannen. De winkels krijgen elk jaar meer dan 500.000 klanten over de vloer. Ook in haar snel groeiende webshop brengt e5 betaalbare en kwalitatieve kleding. e5 is als één van de weinige 100% Belgische familiale modeketens stevig verankerd in ons land en voert hierbij een ambitieus duurzaamheidsbeleid.

Het bedrijf werd opgericht in 1979 en telt een 55 winkels, verspreid over Vlaanderen. e5 stelt ca. 400 mensen tewerk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Sint-Niklaas. e5 werd al een aantal keer verkozen tot ‘Beste Winkelketen van België’ in verschillende categorieën. De retailer kreeg onder meer de ‘Webshop Award Belgium 2017-2018’ voor zowel dames- als herenmode, en werd verkozen tot ‘Beste Winkelketen van België 2020-2021’ voor dames- en herenmode. Voor meer informatie: www.e5.be

 

Ben je journalist en op zoek naar informatie of beeldmateriaal van e5?

Download onze persfoto's of contacteer ons persbureau: 
UPR Belgium | Rani Bauwens | +32 3 230 30 92 |  +32 463 30 19 52 | rani@upragency.com