BLUE MONDAY

Win je winkelwaarde terug*

Don’t feel blue… we’ve got you! Want vandaag is het ‘verwendag’ in onze webshop! Wie vandaag online shopt op e5.be maakt kans om zijn of haar winkelwaarde terug te winnen. Jij doet toch ook mee op de zogenaamd meest deprimerendste dag van ‘t jaar? 

*Actie uitsluitend geldig op maandag 16 januari 2023 bij aankoop op e5.be. Geldig voor geregistreerde e5-klanten die bestellen met een online account. Bekijk het wedstrijdreglement hier

BLUE MONDAY

Win je winkelwaarde terug*

Deze actie is helaas afgelopen maar wees niet getreurd: we organiseren regelmatig acties en wedstrijden.

Blue Monday actie bij e5 mode

Heel wat mensen roepen maandag 18 januari 2021 uit als ‘Blue Monday’. Ondanks de minder leuke betekenis achter Blue Monday, geven we bij e5 toch een positieve draai aan deze dag. Met onze winactie ‘BEAT BLUE MONDAY & WIN’ maak jij kans om een e5-shoppingbudget in de wacht te slepen.

Wat is Blue Monday?

De term ‘Blue Monday’ of ‘Blauwe maandag’ is in 2005 in het leven geroepen door een Britse psycholoog. De derde maandag van januari zou volgens hem de meest deprimerende dag van het jaar zijn. Vakantie nog ver weg, goede voornemens mislukt en de donkere winterperiode zijn enkele van de mogelijke oorzaken. Hoewel Blue Monday een veelgehoorde term is, is er geen enkel wetenschappelijk bewijs dat deze dag echt bestaat. Toch willen wij bij e5 onze klanten een duwtje in de rug geven, om zo de werkweek goed te starten.

Doe mee aan onze wedstrijd, beat Blue Monday en win!