De 5 kleerkastconfessies van

Virgenie Claes

Wanneer het zonnetje het even laat afweten en jij nog steeds stijlvol.
En comfy voor de dag wil komen... dan ga je voor een van deze casual herenlooks!
Tip: laagjes zijn key bij een wisselvallige dag. 

De 5 kleerkast confessies van

Virginie Claes

Bij e5 volgen we jouw verhaal en willen we dat iedereen kan stralen. Want je bent wat je draagt, maar vooral wat je uitstraalt. Wij waren nieuwsgierig naar de fashion secrets van Virginie Claes en vroegen naar haar kleerkast confessies. 

Benieuwd hoe Virginie haar outfits samenstelt? Ontdek haar 5 kleerkast confessies in dit filmpje.

De 5 kleerkast confessies van

Virginie Claes

Ontdek haar 5 kleerkast confessies in dit filmpje.Bij e5 volgen we jouw verhaal en willen we dat iedereen kan stralen. Want je bent wat je draagt, maar vooral wat je uitstraalt. Wij waren nieuwsgierig naar de fashion secrets van Virginie Claes en vroegen naar haar kleerkast confessies. 

 

Benieuwd hoe Virginie haar outfits samenstelt? Ontdek haar 5 kleerkast confessies in dit filmpje.

Virginie Claes: een kleerkastconfessie vol stijl en persoonlijkheid

Als ex-Miss België, presentatrice en host van evenementen, heeft Virginie Claes veel te delen over haar unieke stijl en persoonlijke modevoorkeuren. De kleerkastconfessie van Virginie Claes onthult een boeiend verhaal van persoonlijke groei en een opvallende stijlevolutie. Voorheen werd Virginie Claes niet geassocieerd met het typische "girly-girl" imago. Ze gaf de voorkeur aan comfort boven opvallende mode en voelde zich het meest in haar element in een trui en jeans. Het is pas na haar bekroning als Miss België dat ze begon te experimenteren met een meer vrouwelijke en verfijnde stijl. Deze transformatie was voor Virginie Claes zeker een stijlbreuk die aantoont dat onze persoonlijke stijl voortdurend in ontwikkeling kan zijn.

Kleur als Kenmerk van Virginie Claes

Een centraal element in Virginie Claes' garderobe is kleur. Ze beschouwt kleur als een krachtige manier om haar humeur een boost te geven en zich goed te voelen. Virginie Claes begrijpt de impact van kleur op zelfvertrouwen en uitstraling en integreert het met flair in haar dagelijkse outfits. Wat Virginie Claes' stijl zo bewonderenswaardig maakt, is haar overtuiging dat stijl niet synoniem hoeft te zijn met hoge prijskaartjes. Virginie Claes deelt de visie dat met de juiste accessoires en stijlvolle basics, elke outfit een vleugje luxe kan krijgen. Virginie Claes bewijst dat stijlvolle en betaalbare mode hand in hand kunnen gaan. Virginie Claes benadrukt dat een garderobe niet compleet is zonder een goed zittende jeans (zie de fit guide voor jouw perfecte pasvorm). Ze demonstreert op meesterlijke wijze hoe veelzijdig dit kledingstuk kan zijn. Of je nu een sexy look wilt creëren met een elegante blouse en pumps, of een stoere stijl met een relaxte trui, T-shirt en sneakers, Virginie Claes begrijpt de kunst van het combineren en laat zien hoe een eenvoudige jeans een veelzijdige basis vormt voor persoonlijke expressie.

Shop de stijl van Virginie Claes eenvoudig bij e5

Ben je benieuwd naar Virginie Claes' modegeheimen en hoe ze haar stijlvolle looks samenstelt? Ontdek het allemaal in haar kleerkastconfessie en laat je inspireren door haar veelzijdige, kleurrijke benadering van mode. Virginie Claes is het levende bewijs dat jouw persoonlijke stijl zich kan ontwikkelen en dat kleur en persoonlijkheid altijd de kern van jouw garderobe kunnen vormen. Bij e5 delen we Virginie's overtuiging dat stijl betaalbaar kan zijn, en we bieden een uitgebreide collectie stijlvolle items en accessoires om jouw outfit naar een hoger niveau te tillen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige maar modieuze trui, een perfect zittende jeans, of een opvallende blouse, e5 heeft alles wat je nodig hebt om jouw eigen unieke stijl te creëren. Kijk naar Virginie Claes als inspiratie en ontdek hoe je met de juiste kledingkeuzes jouw persoonlijke stijl kunt versterken. Je vindt de tijdloze elegantie van Virginie Claes in onze collectie. De keuzes van Virginie Claes zijn te vinden in onze fysieke winkels, maar zijn ook gemakkelijk verkrijgbaar via onze webshop. We bieden snelle en betrouwbare levering, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van jouw nieuwe look. In jouw shopervaring moet je al jouw vragen altijd kunnen stellen, zowel thuis als in de winkel. Misschien staat je antwoord tussen onze veelgestelde vragen. Zo niet, neem dan contact met ons op per mail of per telefoon. Volg ons verhaal op de voet en ontdek als eerste onze nieuwe collecties en acties door je in te schrijven op onze online newsletter en door ons te volgen op onze socials. Bij registratie geniet je van gratis verzending!