Ravøtt x Metejoor

Samen met e5 brengt de populaire artiest Metejoor zijn eigen unieke herencollectie 'Ravøtt x Metejoor' op de markt. In deze gedurfde, kleurrijke en speelse collectie, komt de persoonlijkheid van Metejoor duidelijk naar voor. De stuks gaan van pastelkleuren als lavendel en roze tot neutrale tinten als beige en zand. Dé favoriete kleuren van Metejoor. Met de 18 items uit Metejoors collectie,
zijn eindeloze combinaties mogelijk.

Nog meer leuk nieuws! Bij elke aankoop uit Metejoors collectie ontvang je een unieke code waarmee je
een duoticket voor het Sportpaleis kan winnen! Geen tijd te verliezen dus.

Metejoors favoriete outfit?

Het zomers hemdje met paisley print in combinatie met het beige vestje met rits en de losvallende jeans.
Benieuwd naar meer kleerkast confessies van Metejoor? Ontdek ze hier.

De stijl van Metejoor

Knipoog naar de jaren 90

Aangezien deze popartiest geboren werd in 1991, mocht een knipoog naar de jaren 90 niet ontbreken. Denk aan de bandanaprint op diverse items, terry als materiaal voor een twinset, de bleached trend en 'boxy' bovenstukken. Om makkelijk te kunnen bewegen op het podium én ernaast hebben de items een lossere fit.

Van muzikale naar fashion collab

Het geheim van een geslaagde collab volgens Metejoor? “Een goed team, frisse inspiratie en bakken goesting doen wonderen. Dat is niet alleen in de muziek zo.

Deze elementen kwamen dan ook allemaal aan bod in zijn samenwerking met e5. “Dit was een sterk staaltje teamwork. Ik had geen ervaring in het ontwerpen van een kledinglijn, maar dankzij de creatieve ideeën van e5 en enkele productieve brainstorms en doorpassessies met het team, kwamen we tot een collectie waar iedereen volledig achter staat.” aldus Metejoor. 

To be continued...

Wil je als eerste op de hoogte zijn bij de lancering?

Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.