De 5 kleerkast confessies van

Metejoor

Bij e5 volgen we jouw verhaal en willen we dat iedereen kan stralen. Want je bent wat je draagt, maar vooral wat je uitstraalt. Wij waren nieuwsgierig naar de fashion secrets van Metejoor en vroegen naar zijn kleerkast confessies. 

Benieuwd hoe Metejoor zijn outfits samenstelt?

Ontdek zijn 2e unieke herencollectie nu

De 5 kleerkast confessies van

Metejoor

Bij e5 volgen we jouw verhaal en willen we dat iedereen kan stralen. Want je bent wat je draagt, maar vooral wat je uitstraalt. Wij waren nieuwsgierig naar de fashion secrets van Metejoor en vroegen naar zijn kleerkast confessies. 

Benieuwd hoe Metejoor zijn outfits samenstelt?

Ontdek zijn 2e unieke herencollectie nu

Metejoor is terug!

met een 2e unieke herencollectie voor het najaar.

Wat mag je verwachten? De lievelingskleuren van Metejoor: zachte off-white-, zand- en beige tinten samen met trendy kleuren als poppy groen en fel oranje. Deze neutrals en opvallende accentkleuren samen in één outfit, zorgen voor een trendy, jonge en hedendaagse look. De collectie bevat 15 nieuwe items waarmee je eindeloos kan combineren.

Ontdek de stijl van Metejoor in zijn kleerkastconfessies

Metejoor is een artiest die de harten van velen heeft veroverd met zijn muziek, maar zijn stijl heeft een even grote impact. In de vijf kleerkastconfessies van Metejoor onthullen we meer over Metejoor's evoluerende kledingstijl en de inspiratie achter zijn kledingcollectie in samenwerking met Ravøtt. Voordat hij bekend werd als artiest, stond Metejoor niet bekend om zijn opvallende kledingstijl. Hij hield het liever simpel en gaf niet veel aandacht aan zijn outfits. Maar naarmate de carrière van Metejoor als artiest groeide, groeide ook zijn interesse in mode. Hij begon te experimenteren met verschillende looks en ontdekte dat hij genoot van het expressieve aspect van kleding. Voor Metejoor is kleding een manier om je persoonlijkheid en gemoedstoestand uit te drukken, een stijlvolle uiting van wie je bent.

Ravøtt x Metejoor: De Collecties

Metejoor bundelde zijn creativiteit met Ravøtt, een Belgisch modemerk, om zijn eigen kledinglijn te creëren, de Ravøtt x Metejoor collectie. Deze collectie belichaamt de veelzijdigheid van Metejoor's stijl. Hoewel Metejoor in zijn voorjaarscollectie graag speelt met kleuren en combinaties, heeft de najaarscollectie van Ravøtt x Metejoor een scala aan neutrale tinten. Deze collectie is een weerspiegeling van Metejoor's filosofie dat kleding goed moet zitten en mannen zich zouden moeten kleden volgens hun eigen voorkeur. Als je je er maar goed in voelt. In elke collectie van Ravøtt x Metejoor zitten geklede, comfortabele én casual stuks. Je vindt er zowel een trendy jeans, een zachte hoodie, een los T-shirt als een hemd en gekledere trui. In beide collecties vindt je ook een comfortabele jogging voor onderweg of thuis in de zetel.

Metejoor kleding : zelfexpressie in kledij

Metejoor kijkt niet altijd naar de laatste dresscodes of modetrends. Hij kleedt zich naar zijn eigen smaak en comfort. Voor hem is een losse, sportieve, en niet te afgeborstelde stijl belangrijk. Het draait allemaal om zich op zijn gemak voelen in wat je draagt. Als artiest met een drukke agenda is comfort voor Metejoor van essentieel belang, en zijn kledingkeuzes weerspiegelen dit. Voor Metejoor is de kledingkast een ruimte voor zelfexpressie. Hij heeft geleerd om niet vast te zitten in één stijl, maar te spelen met verschillende looks die zijn gemoedstoestand en creatieve flair weerspiegelen. Metejoor is dol op kleur en mixt deze met verve. In zijn eigen collecties van Ravøtt X Metejoor en in zijn dagelijkse kledingkeuzes is diversiteit de sleutel.

Metejoor kleding online bij e5

Ben je net zo enthousiast over de collecties van Metejoor als hijzelf? Ontdek dan de Ravøtt x Metejoor collectie bij e5. Metejoor's collectie en kledingstijl weerspiegelen de vrijheid om te experimenteren en jezelf te uiten. Of je nu een fan bent van zijn muziek of zijn stijl bewondert, de Ravøtt x Metejoor collectie en e5 hebben iets voor jou. Laat je inspireren door Metejoor's zelfverzekerde en veelzijdige kledingstijl en ontdek de Ravøtt x Metejoor collectie bij e5. De keuzes van Metejoor zijn te vinden in onze fysieke winkels, maar zijn ook gemakkelijk verkrijgbaar via onze webshop. We bieden snelle en betrouwbare levering, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van jouw nieuwe look. In jouw shopervaring moet je al jouw vragen altijd kunnen stellen, zowel thuis als in de winkel. Misschien staat je antwoord tussen onze veelgestelde vragen. Zo niet, neem dan contact met ons op per mail of per telefoon. Volg ons verhaal op de voet en ontdek als eerste onze nieuwe collecties en acties door je in te schrijven op onze online newsletter en door ons te volgen op onze socials. Bij registratie geniet je van gratis verzending!