TINE PRIEM vervult meisjesdroom met eerste zomerse capsulecollectie voor e5

Op 18 maart 2024 brengen Tine Priem en e5 hun allereerste samenwerking tot leven met de lancering van een verbluffende lente/zomer capsule collectie "Louise meets Tine". Deze collectie belooft een harmonieuze samensmelting van verfijning, levendige kleuren en tijdloze elegantie.

Met een kleurenpalet dat varieert van het serene Whisper White tot de uitbundige tonen van Magenta, Red Orange en Orchid, belichaamt deze collectie de levendige energie van de zomer. Elk stuk ademt de kenmerkende stijl van Tine Priem en weerspiegelt haar passie voor mode en creativiteit.

De samenwerking tussen Tine Priem en e5 markeert een opmerkelijke fusie van vakmanschap en toegankelijkheid, waarbij hoogwaardige ontwerpen beschikbaar worden gesteld voor een breed publiek. Deze collectie is ontworpen om vrouwen van alle leeftijden en stijlvoorkeuren aan te spreken, met aandacht voor comfort, veelzijdigheid en moderne flair.

De lancering van de lente/zomer collectie straalt individualiteit en zelfexpressie uit en getuigt een inspirerende samensmelting van creativiteit en elegantie.

"Wij zijn ontzettend trots op deze eerste samenwerking met Tine. De collectie weerspiegelt perfect haar energieke persoonlijkheid en veelzijdige vrouwelijke stijl. We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van looks en kleuren veel vrouwen zal aanspreken en inspireren om hun eigen unieke looks te creëren," aldus e5.

Sinds haar tienerjaren heeft Tine een passie voor mode. "lk kocht veel modemagazines en had plakboeken vol inspirerende beelden, modellen, kleuren en designs. Dit groeide verder uit in mijn twintiger jaren, waarbij ik zelf begon te schetsen." vertelt Tine. Kan ze goed tekenen? "Nee, absoluut niet, maar het idee was er en ik zag m'n ideeën graag op papier. Zo zijn m'n schetsboeken ontstaan met verschillende thema's en ontwerpen." reageert Tine.

Twee zomers geleden trok Tine een maand naar Cuba waar ze zich liet inspireren door de prachtige natuur, jungle, parelwitte stranden en azuurblauw water. Een maand zonder zorgen of stress gaf haar een intens gevoel van vrijheid en bracht Tine opnieuw een enorme inspiratie om een collectie op papier te zetten die draait rond de vrijheid van reizen.

Opnieuw in België begon Tine opnieuw te schetsen om uiteindelijk deze designs ook gewoon terug op te bergen in de lade. Hoe fijn zou het zijn om deze vrijheid en haar passie voor verre reizen te vertalen naar een mooie kledinglijn... Hierop wist e5 een antwoord te bieden en vertaalde haar schetsen in een prachtige eerste samenwerking.

Louise meets Tine is vanaf 18 maart online exclusief verkrijgbaar op e5.be. Voor de shoppers die graag de stoffen voelen en de items passen, hangt de collectie vanaf 20 maart in de fysieke winkels.

Contact

Olivia Devuyst: o.devuyst@e5.be

 

Over e5

e5 werd in 1979 opgericht als een pionier in betaalbare mode en is sindsdien een vaste waarde in het Belgische landschap. Sinds 2021 schrijft e5 een nieuw verhaal met de nieuwe (familiale) eigenaars die een solide financiële basis en passie voor het metier meebrengen. Met als motto “de zaken écht goed doen” realiseert de retailer haar groeiambities. Excellente klantgerichtheid en service op maat staan centraal. De modeketen verkoopt een vernieuwende mix van eigen en internationale merken, voor dames en heren. De winkels krijgen elk jaar meer dan 500.000 klanten over de vloer. Ook in haar snel groeiende webshop brengt e5 betaalbare en kwalitatieve kleding. e5 is als één van de weinige 100% Belgische familiale modeketens stevig verankerd in ons land en voert hierbij een ambitieus duurzaamheidsbeleid. Het familiebedrijf telt 56 baanwinkels verspreid over Vlaanderen, met als troef goede bereikbaarheid, grote winkeloppervlakte en ruime parkeergelegenheid. e5 stelt in het hoofdkantoor in Sint-Niklaas en de winkels ca. 400 mensen tewerk . De modeketen kreeg de ‘BeCommerce Omnichannel Award 2022’ en werd opnieuw verkozen tot ‘Beste Winkelketen & Webshop van België 2023-2024’ voor dames- en herenmode.

Voor meer informatie: www.e5.be

Ben je journalist en op zoek naar informatie of beeldmateriaal van e5?