Louise meets Tine

Een meisjesdroom in de winkelrekken: actrice Tine Priem onthult deze lente, samen met Louise by e5, een zomerse capsulecollectie. Van sereen Whisper White tot uitbundig Magenta, Red Orange en Orchid… de 12 unieke items uit deze collectie, dompelen je onder in een zomers kleurenpalet om bij weg te dromen. Geïnspireerd door Tines verre reizen, creëerden we verfijnde silhouetten met 'n tijdloze elegantie

Tine Priem's favourite?

Crochet is ook deze zomer helemaal on trend. Dit gehaakt kleedje in neutraal écru is dan ook hét favoriete item van Tine. 

"Ik neem standaard enkele crochet items mee op vakantie. Dit stuk is tijdloos en kan je altijd blijven dragen" vertelt Tine.

Behind the scenes

Samen met Tine Priem trokken we naar Gran Canaria om deze prachtige collectie leven in te blazen. Nieuwsgierig hoe het eraan toeging achter de schermen? Ontdek het hier.

Eerste samenwerking tussen e5 en Tine Priem

Wij zijn ontzettend trots op deze eerste samenwerking met Tine. De collectie weerspiegelt perfect haar energieke persoonlijkheid en veelzijdige vrouwelijke stijl. We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van looks en kleuren veel vrouwen zal aanspreken en inspireren om hun eigen unieke looks te creëren.

Van schets tot ontwerp

Voorbije zomer trok Tine een maand naar Sri Lanka waar ze zich liet inspireren door de prachtige natuur, jungle, parelwitte stranden en het azuurblauwe water. Opnieuw in België begon Tine te schetsen om uiteindelijk deze designs ook gewoon terug op te bergen in de lade. Hoe fijn zou het zijn om deze vrijheid en haar passie voor verre reizen te vertalen naar een mooie kledinglijn...

Hierop wisten we bij e5 meteen een antwoord te bieden en vertaalden we haar schetsen in een prachtige eerste samenwerking. 

"lk kocht veel modemagazines en had plakboeken vol inspirerende beelden, modellen, kleuren en designs. Dit groeide verder uit in mijn twintiger jaren, waarbij ik zelf begon te schetsen." vertelt Tine.  

Kan ze goed tekenen? "Nee, absoluut  niet, maar het idee was er en ik zag m'n ideeën graag op papier. Zo zijn m'n schetsboeken ontstaan met verschillende thema's en ontwerpen", aldus Tine. 

Share your look: #e5mystyle

Deel je e5-outfit op Instagram met @e5mode en #e5mystyle en maak kans op een shoppingbudget t.w.v. € 50! Vergeet niet je profiel op openbaar te zetten.

Eerste collectie voor Tine Priem: Louise x Tine

Wie is Tine priem?

Tine Priem is geen onbekende naam in de Belgische entertainmentindustrie. De meeste mensen kennen haar als Tamara uit de Vlaamse soap 'Thuis', maar naast acteren doet ze nog veel meer. In 2011 behaalde ze een Professionele Bachelor Musical aan het Conervatorium in Brussel, nadien volgden verschillende muscial- en toneelprojecten, speelde ze gastrollen in Vlaamse programma's en geeft ze woord- en musciallessen. Daarnaast zingt Tine bij het meisjeskoor Scala & Kolacny Brothers. Eind 2023 stelde Tine haar eerste boek 'Van geluk gesproken' voor en begin 2024 kwam haar eerste kledinglijn in samenwerking met e5 op de markt. 

Tine Priem en e5

Naast haar acteercarrière staat Tine bekend om haar veelzijdigheid en creativiteit. Haar passie voor mode was er al in haar tienerjaren, toen ze modemagazines en plakboeken vol inspirerende beelden, modellen, kleuren en designs bijhield. Toen ze ouder werd, begon ze te schetsen en zette ze al haar ideeën op papier. Voor de recente lancering van de "Louise meets Tine" lente/zomer capsulecollectie in samenwerking met e5 liet Tine zich inspireren door haar reis naar Sri Lanka. De prachtige natuur, de jungle, blauwe water en witte stranden gaven haar een hoop extra inspiratie. Ook het gevoel van vrijheid was heel belangrijk voor haar. Deze unieke collectie belooft een samensmelting van verfijning, levendige kleuren en tijdloze elegantie. Met een kleurenpalet variërend van het serene Whisper White tot de uitbundige tonen van Magenta, Red Orange en Orchid, straalt de collectie de levendige energie van de zomer uit. Ontworpen om vrouwen van alle leeftijden en stijlvoorkeuren aan te spreken, legt de samenwerking tussen Tine Priem en e5 de nadruk op comfort, veelzijdigheid en moderne flair. Louise x Tine belichaamt individualiteit en zelfexpressie en weerspiegelt perfect haar energieke persoonlijkheid en veelzijdige vrouwelijke stijl. 

Shop de capsulecollectie van Tine Priem exclusief bij e5

Louise x Tine is vanaf 18 maart exclusief verkrijgbaar op e5.be en hangt vanaf 20 maart in alle e5-boetieks. Shop online en geniet van gratis verzending en retour met een online account