Bij e5 zijn we fier op onze Belgische modemerken! Week van de Belgische Mode kunnen wij dus niet zomaar aan ons laten voorbij gaan. Hou je van lokale mode en heb je graag keuze in stijlen, maten en trends? Well... ladies and gentlemen, we have something in store for you! We stellen je graag voor aan onze huismerken. #wvdbm

Op-en-top Belgisch

Voor dames stellen we graag volgende Belgische merken voor: LouiseLibelle en D'Auvry - maar ook Claude Arielle en Liberty zijn merken van eigen bodem. Op zoek naar de perfecte basic om je fashionable outfit af te werken? Dan vind je bij Liberty zeker wat je zoekt! 

Dansaert BlueUpper East en Ravott zijn dan weer onze Belgische herenmerken. Wist je trouwens dat wij dit jaar voor de 10de keer op rij de award Beste Winkelketen in de categorie herenmode hebben gewonnen? Reden te meer om onze collecties te ontdekken! 

Dit is Belgisch

Voor dames stellen we graag volgende Belgische merken voor: Libelle, Louise en D'Auvry - maar ook Claude Arielle en Liberty Island Denim zijn merken van eigen bodem. Op zoek naar de perfecte basic om je fashionable outfit af te werken? Dan vind je bij Liberty Island zeker wat je zoekt! Tijd om volledig te ontspannen in stijl? Ontdek dan de collectie van Liberty Island Homewear. Door onze Liberty Loving nature collectie te shoppen, draag je jouw steentje bij aan duurzame mode. Bij e5 heb je dus een ruime keuze aan Belgische kledingmerken voor dames. 

Heren, ook voor jullie hebben we een aantal Belgische modemerken in petto. Ontdek Ravott, Dansaert Blue en Upper East, ontworpen door onze eigen designers. Maar ook Liberty Island Denim een merk gespecialiseerd in kwaliteitsvolle jeans en de loungewear collectie van Liberty Island homewear behoren tot onze eigen interne Belgische merken.

Jouw verhaal in stijl - tot binnenkort? 

Dat Belgische mode ongelooflijk veel te bieden heeft, daar mogen we trots op zijn. Ook bij e5 zijn we fier op onze eigen merken! Kan je ook niet wachten om wat meer Belgische mode in huis te halen? Shop dan nu deze Belgische kledingmerken online op e5.be of in je dichtstbijzijnde e5-winkel.

Gratis kleding? Maak elke maand kans op een shoppingbudget!

Deel je nieuwe e5-outfit op Instagram met #e5mystyle en @e5mode en maak iedere maand kans op een shoppingbudget t.w.v. €50! Lees er hier meer over.