De 5 kleerkast confessies van

Günther Neefs

Bij e5 volgen we jouw verhaal en willen we dat iedereen kan stralen. Want je bent wat je draagt, maar vooral wat je uitstraalt. Wij waren nieuwsgierig naar de fashion secrets van Günther Neefs en vroegen naar zijn kleerkast confessies. 

Benieuwd wat Günther belangrijk vindt bij zijn outfits? Ontdek zijn 5 kleerkast confessies in dit filmpje.

De 5 kleerkast confessies van

Günther Neefs

Bij e5 volgen we jouw verhaal en willen we dat iedereen kan stralen. Want je bent wat je draagt, maar vooral wat je uitstraalt. Wij waren nieuwsgierig naar de fashion secrets van Günther Neefs en vroegen naar zijn kleerkast confessies. 

Benieuwd wat Günther belangrijk vindt bij zijn outfits? Ontdek zijn 5 kleerkast confessies in dit filmpje.

Kleerkast confessies van Günther Neefs

Filteren

Filteren op

Geslacht
Prijs
30 130
30 130

8 product(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Tijdloze Stijl van Belgische Muzieklegende Günther Neefs

In de Belgische modewereld is er één naam in het bijzonder die synoniem staat voor tijdloze stijl en elegantie, en dat is Günther Neefs. Als de zoon van de iconische Louis Neefs heeft Günther Neefs niet alleen de muzikale erfenis van zijn vader geërfd, maar ook zijn buitengewone gevoel voor mode. In de vijf kleerkastconfessies van Günther Neefs, duiken we dieper in de kleerkast van deze muzieklegende en laten we ons inspireren door zijn tijdloze en stijlvolle keuzes. Tijdloze mode is meer dan alleen kleding; het is een levensstijl. Günther Neefs belichaamt dit principe met zijn onberispelijke keuzes. In zijn kast vind je geen vluchtige modetrends, maar wel tijdloze klassiekers die jaar na jaar relevant blijven. Ook e5 gelooft in het investeren in kledingstukken die niet alleen vandaag goed uitzien, maar ook in de toekomst, aangevuld met trendy items. Denk maar aan een tijdloos kostuum, een demin met de juiste fit (zie fitguide) en een houthakkershemd voor een casual look. Günther Neefs is fan, en wij ook!

Günther Neefs: Stijlvolle Optredens op en naast het Podium

Günther Neefs geeft zijn performances in stijl. Zijn podiumoptredens zijn niet alleen een genot voor het oor, maar ook voor het oog. Zijn kostuumkeuzes getuigen van een diepgaand begrip van tijdloze elegantie. Net als bij zijn muziek, is Günther Neefs een meester in het combineren van elementen tot een perfecte harmonie, zowel op het podium als naast het podium. Günther Neefs geeft in zijn kleerkastconfessies een goede tip: let bij het kiezen van je kostuum op de stof. Een dag vol beweging gepland? Kies dan een kostuum dat niet snel kreukt voor een clean look, de hele dag door. Outdoor activiteit op de planning? Werk je kostuumlook net als Gunther Neefs af zonder stijlbreuk, met een geklede en gewatteerde jas of mantel

Inspiratie voor Tijdloze Mode door Günther Neefs

Als je geïnspireerd bent door de tijdloze stijl van Günther Neefs, dan ben je bij e5 aan het juiste adres. Onze collectie omvat kledingstukken en accessoires die je in staat stellen zijn stijl te omarmen. Van tijdloze kostuums, verfijnde hemden en elegante accessoires tot casual jeans en kleurrijke hemden met ruitjes... we hebben alles wat je nodig hebt om je garderobe te transformeren in een tijdloos meesterwerk. Günther Neefs belichaamt de essentie van ageless fashion, en we vatten zijn stijlkeuzes graag samen in vijf kleerkastconfessies. Bezoek onze e5-pagina voor Günther Neefs en ontdek hoe je zijn stijl kunt integreren in je eigen garderobe. Tijdloos, elegant en altijd relevant. De keuzes van Gunther Neefs zijn te vinden in onze fysieke winkels, maar zijn ook gemakkelijk verkrijgbaar via onze webshop. We bieden snelle en betrouwbare levering, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van jouw nieuwe look. In jouw shopervaring moet je al jouw vragen altijd kunnen stellen, zowel thuis als in de winkel. Misschien staat je antwoord tussen onze veelgestelde vragen. Zo niet, neem dan contact met ons op per mail of per telefoon. Volg ons verhaal op de voet en ontdek als eerste onze nieuwe collecties en acties door je in te schrijven op onze online newsletter en door ons te volgen op onze socials. Bij registratie geniet je van gratis verzending!